Sandviksveien 184, 1337 Sandvika

67 81 51 00

©2019 by Aktiv Fritid - spesialist på padlesport siden 1975 - kajakker, kanoer, SUP, seilbrett, robåter, utstyr

SALGSBETINGELSER

Våre betingelser ved kjøp på nett.

 

God service

Vi gir deg i vår nettbutikk samme gode service som i vår butikk. Aktiv Fritid  følger forbrukerrådets anbefalinger når det gjelder spesielle vilkår som gjelder for netthandel. 

http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/netthandel

Spesielt kan nevnes angrerett ved netthandel, der du har som kunde bedre betingelser enn ved kjøp i butikk. Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager.

 

Personvern

All personlig informasjon som går via nettsiden er konfidensiell og vil ikke bli solgt til en tredje part. For at en bestilling skal være gyldig må bestiller være fylt 18 år og myndig.

 

Betalingsbetingelser

Du kan betale med Paypal og Stripe, VISA, MasterCard eller faktura. Du kan også bestille varer i vår nettbutikk og hente i butikken.

 

Leveringsbetingelser

Når du har bestilt varen i vår nettbutikk er det normal leveringstid på 3-7 virkedager med forbehold om at produktet du har bestilt er på lager. Hente i butikk tar normalt 2-3 virkedager og du blir varslet med en e-post når varen er klar for levering. Har du bestilt kajakk, båt eller kano kan dette avvike. Leveringstid vil da bli avtalt, men dette vil bare unntaksvis ta over 1 uke.   

Vi leverer og selger kun til Fastlands-Norge.

Vi samarbeider med Posten og Bring: Servicepakke - varene sendes til ditt postkontor eller post i butikk. Du blir varslet på når pakken har ankommet og får oppgitt et kollinummer. Du oppgir dette kollinummeret for å få utlevert pakken din.

Utsendte varer som ikke hentes blir belastet kunden med et gebyr på 300,-.

Frakt

Kajakk, kano og båt leveres fortrinnsvis på en bedriftsadresse (evt. privatadresse) eller kjøres av oss, vi kontakter alle for å tilpasse leveringen best mulig.

 

Utsolgt vare

Ved utsolgt vare forbeholder vi oss retten til å kansellerer din ordre. Vi vil da ta kontakt med deg å prøve å finne ett tilsvarende produkt.

 

Feil ved priser, lagerbeholdning og markedsføring

Vi forbeholder oss feil ved priser eller annen feil ved markedsføring.

 

Bytte og angre på kjøp

Bytting av varer kan gjøres så lenge varen er i originalemballasjen, på klær må merkelappen være intakt. Returkostnadene bæres av forbrukeren, så sant vi ikke har sendt deg feil vare. Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager. Angrettskjema og kopi av ordrebekreftelse vedlegges forsendelsen.

Returadresse: Aktiv Fritid c/o Scandinavian Sport Concept AS, Postboks 255, 1301 Sandvika

Du kan også returnere varen i butikken. Husk angrefristskjema og kopi av ordrebekreftelse. 

 

Reklamasjon:

Foreligger det feil eller mangler ved en vare må den sendes tilbake til Aktiv Fritid. Vi må ha varen hos oss for å vurdere om det er en reklamasjon.

Noe mer du lurer på?​

Organisasjonsnummer: NO 986 474 242 MVA