Sandviksveien 184, 1337 Sandvika

67 81 51 00

©2019 by Aktiv Fritid - spesialist på padlesport siden 1975 - kajakker, kanoer, SUP, seilbrett, robåter, utstyr

KAJAKK

Siden starten i 1975 har mye endret seg. Uansett, det grunnleggende ved kjøp av kajakk er urokkelig; bruksområde, kvalitet, vekt, og tilpassede egenskaper. Og ikke minst miljø. Du kan kjøpe det aller billigste. Det aller mest miljøfiendtlige henger sammen med det. Kvalitet også. 

Helt siden vi startet i 1975 har vi testet og konstruert kajakker, kanoer og utstyr, deltatt på messer i inn- og utland, utstyrt ekspedisjoner og samlet erfaring. Det er denne erfaringen du som kunde drar nytte av, også på miljøsiden. Vi, sammen med våre produksjonspartnere, fokuserer på gjenbruk, produksjonseffektivitet og samfunnsmessige fordeler. Som eksempel; Current Designs bruker 70% av de produksjonsansatte fra tidligere innsatte og produksjonen er i USA. Melker bruker nå lin og annet for å redusere karbonavtrykket. Point 65 har 100% resirkulert plast i sine kajakker, samt at de har en "pick-up"-tjeneste der kan avdisponere din gamle kajakk. Wig har all produksjon i Europa og produserer kun på bestilling som reduserer overforbruk.

Dette er babyskritt, men det skjer mye for tiden og det skjer raskt.

Så ta tid til å vurdere våre produkter og still deg selv spørsmålet om hva slags kajakk du egentlig ønsker.

Kvalitet og ytelse er det vi baserer alt på da vi er padlere og ønsker at dere skal bli padlere. Men vi ønsker mer. Så nå er det kvalitet, egenskaper og bevissthet satt i system.

Ta kontakt med oss for en hyggelig kajakkkprat!