Om oss- Aktiv Fritid

Padlesporten har opplevet en enorm utvikling de siste årene. I Skandinavia er padling blitt en av de mest økende fritidsaktivitetene, og i Norge har økningen vært størst! Padling er med andre ord blitt en folkesport.

Helt siden vi startet i 1975 har vi testet og konstruert kajakker, kanoer og utstyr, deltatt på messer i inn- og utland, utstyrt ekspedisjoner og samlet erfaring. Det er denne erfaringen du som kunde drar nytte av når du er på jakt etter en ny padlevest, en treningskajakk eller en en ny kano til familien. I vår forretning sentralt ved Sandvika Storsenter, med lett adkomst fra Oslo og Drammen, eller på våre nettsider finner du det beste utstyret til riktig pris.

Alle som jobber her er erfarne padlere som kjenner både hav, fjord og elv, og som i kraft av dette tilbyr våre kunder en faglig veiledning vi vet de drar nytte av. Oslofjorden ligger rett på baksiden av vår forretning og dette gir våre kunder unike demonstrasjonsmuligheter. Ved siden av våre sterke merkevarer, er vi stolte av firmaets ekspertise. Vår nesten 40 år lange fartstid i bransjen har gjort oss i stand til å plukke ut det vi anser som det beste på markedet. Vi prøver fortløpende nye produkter som dukker opp og vi følger hele tiden med på produksjonsutvikling og trender rundt om i verden. Har du et spørsmål om våre produkter skal vi gjøre vårt ytterste for å gi deg et tilfredsstillende svar.

Målet med disse nettsidene er at de skal fungere dynamisk og at våre kunder skal kunne påvirke innholdet ved å dele opplevelser, turer, erfaringer etc med andre padleinteresserte.

Produktene du finner på disse sidene er representative for vårt ønske om å bygge opp et riktig fundament for kajakk- og kanosporten. Innholdet er basert på våre erfaringer og meninger, samt eksterne eksperter innen fysioterapi, trening og friluftsliv.

Vi gleder oss til å høre fra deg og vi ønsker deg velkommen!

Hilsen gutta på Aktiv Fritid

Share

Wenonah Canoe Logo

 


WENONAH tilbake på lager! 

HowWePaddle quiver3
Lik vår nye Facebook-side og bli informert om nyheter, arrangementer og nye produkter!

 

Åpningstider Påske 2019

Åpningstider 

Onsdag 17.4             kl. 11.00 - 14.00     

Påskeaften:                  kl. 11.00 - 15.00

 

Aktiv Fritid
Sandviksveien 184
N-1337 Sandvika

Telefon: + 47  67 81 51 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på!