Nordic Kayaks "Exrcize"

NK Exrcize NK Exrcize Nordic Kayaks
Kr 26.500
Antall:

Produktinformasjon

 • NOK: 26.500
 • Beskrivelse:

   |FOR TIDEN UTSOLGT! KOMMER PÅ LAGER IGJEN

  NYHET 2017!

  Excize er en herlig ny entry-level-surfski som er lett å padle, stabil og morsom. Beregnet for trening, konkurranse og turer med en lett oppakking. Den har de samme konstruksjonsprinsipper som NKs superraske racing-surfskis, men med litt mindre volum og noe mer spring, slik at den både er rask, fleksibel og lett å operere under forskjellige forhold. Cockpiten er, slik som på racing-surfskis, designet for komfort og effektiv padleteknikk, samtidig som den er enkel å entre fra vannet.

  Designer:
  Björn Thomasson, Fredrik Lindström

  Materiale:
  Kajakken er produsert i Vakuuminjisert Glassfiber Soric honeycomb-konstruksjon med Aramid (kevlar) forsterkning rundt cockpiten. Langsgående skudd gjennom skroget for ekstra høy stivhet. Grønn baug med hvit gelcoatkropp. Dette er en meget god all-round konstruksjon med høy stivhet /styrke ratio.

  Nordic Kayaks:
  Det som skiller de ulike modellene på markedet er ofte de små detaljene. Balansen mellom rocker/spring og volum på riktige steder kan lage et utrolig lettmanøvrert skrog i bølger, mens en annen resulterer i det motsatte. Stilling av setet og ror er kritiske punkter som må testes og finjusteres for å oppnå optimal kontroll. Dette er detaljer Nordic Kayaks legger mye tid i og som gjør deres surfskis både pålitelig og konkurransedyktig i alle forhold.

  Cockpiten er svært viktig for ytelsen og hvor håndterlig din surfski er. Alle NKs cockpiter er basert på samme idé - en oppreist holdning gjennom riktig balansert vinkel i nedre del av ryggen, setet er høyere enn fotbrønnen og en lavere bule under knærne - detaljer som gir deg grunnlag for god padleteknikk og høy komfort. Fotstøttene er lett å justere med selvjusterende liner og passer for personer fra 160 cm til 200 cm i lengde.

  Nordic Kayaks' selvlenser er av de absolutt beste på markedet og tømmer en full cockpit ekstremt rask. Den har en trinnøsjustering mellom den lukkede og åpne innstillingen for å tilveiebringe perfekt drenering versus turbulens. Det kan enkelt opereres for hånd, og med litt trening, opererer du den også med foten. Lenseren er utstyrt med en "tilbakeslagsventil" for å sikre at vann ikke renner inn i cockpiten når du står stille, perfekt for kalde nordiske farvann.


  Denne skien er utstyrt med:
  Den nye "baileren" fra DeBrito 
  Fotstøtte i carbon med selvjusterende kabler
  Bracket
  Håndtak foran og bak
  NK grep på siden av cockpiten
  Lettvektsluke fra Kajaksport
  Surf-ror
  Dekkstrikker, akterdekk
  Forberedt for andre ror alternativer inkludert Van Dusen kick-up ror

  Roralternativ
  Surf, Race and Marathon.

  ror alt

 • Lengde: 550 cm
 • Bredde: 54 cm
 • Vekt: 14 kg
 • Sittebrønn: Åpen
 • Garanti: 2 år
 • Materiale: Kompositt
 • Ror: Ja
 • Skeg: Nei
 • Fraktpris kajakk og kano:

  Hentes i butikk: 0,- Frakt: Ta kontakt for pris.

  Etter din bestilling tar vi kontakt med deg for å avtale levering. Levering blir fakturert separat fra din bestilling.

  Vi anbefaler å tegne fraktforsikring på alle kajakker og kanoer i glassfiber og kompositt! Kontakt ditt forsikringsselskap for pris.

Lest 2348 ganger Sist redigert fredag, 24 november 2017 16:50
Mer i denne kategorien Nordic Kayaks "Breeze PE" »

Wenonah Canoe Logo

 HowWePaddle quiver3
Lik vår nye Facebook-side og bli informert om nyheter, arrangementer og nye produkter!

 

Åpningstider mai 2019

Åpningstider 

Hverdager          kl. 10.30 - 17.00     

Lørdag:                  kl. 11.00 - 15.00

 

Aktiv Fritid
Sandviksveien 184
N-1337 Sandvika

Telefon: + 47  67 81 51 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på!