Hobiekajakk - Hobie

 

De fleste har et forhold til merkevaren HobieCat. De har i en mannsalder produsert vannsportsprodukter som seilbåter og surfebrett. De siste årene har de også tatt kajakkverden med storm!
Men, strengt tatt burde man vel ikke kalle Hobies kolleksjon for kajakker. Dette er bare så enormt mye mer. Seil, padle, tråkk - ja å ta med hele familien! Alle kan mestre en Hobie.
Konseptet er helt unikt og patentert. Systemet kalles MirageDrive og Hobie lanserte det for noen få år siden, og det har allerede vunnet stor aksept med flere hundre tusen brukere over hele verden. Faktisk har etterspørselen vært så stor at det i dag utgjør 75% av totalsalget til HobieCat Company. Det spesielle med kajakkene i Mirage serien, er at de både kan padles med kajakkåre, og drives framover med det pedaldrevne MirageDrive.
MirageDrive – et system for fremdrift som bygger på det samme prinsipp som pingvinenes måte å svømme under vann på. Systemet opereres med bena via pedaler og bidrar til at man har armene frie til å kunne fiske, jakte, fotografere eller gjøre andre ting mens man padler. Man holder retningen med ror som opereres kun med en hånd. Roret kan trekkes opp som på en rekke andre kajakktyper.

MirageDrive består av et sett med to "svømmeføtter". Disse aktiveres via to pedaler som igjen drives med føttene. Resultatet er en kajakk som kan nå hastigheter opp mot 7 knop, og som gir enormt god trening for hele kroppen: Setemuskler, lårenes fram- og bakside og leggene når du bruker pedalene, og armer, rygg, midje, skuldrer og brystmuskler når du padler.

Dette gjør treningseffekten høy, og samtidig kan du nå mye lengre enn med en tilsvarende kajakk som kun drives med årer da du kan veksle mellom å bruke under- og overkropp.

Nytt i 2017 er MirageDrive 180° som gjør det mulig å rygge!

Wenonah Canoe Logo

 


WENONAH tilbake på lager! 

HowWePaddle quiver3
Lik vår nye Facebook-side og bli informert om nyheter, arrangementer og nye produkter!

 

Åpningstider Påske 2019

Åpningstider 

Onsdag 17.4             kl. 11.00 - 14.00     

Påskeaften:                  kl. 11.00 - 15.00

 

Aktiv Fritid
Sandviksveien 184
N-1337 Sandvika

Telefon: + 47  67 81 51 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på!