Adventure Technology

Amerikanske Adventure Technology (AT) er blant det ypperste som finns av kajakkårer for hav og tur. Årene kommer i tre serier: Sport, Advanced og Elite. Alle årene er justerbare i vinkel og lengde bortsett fra barneårene (disse er justerbare i vinkel).

Man kan velge mellom rett skaft og ergonomisk skaft på alle modellene. Rette skaft er jo velkjent for alle padlere. Ergonomiske skaft er dog noe ikke alle kjenner like godt til. Mens andre åreprodusenter bare ovaliserer skaftet har Adventure Technology en hollistisk tilnærming til forholdet hånd, håndledd og kontroll. Konseptet heter Full Grip Control (FCG) og er utviklet i samarbeid med spesialister innen sportsmedisin. Resultatet er et ergonomisk skaft som setter forholdene mellom hånd, håndledd and skuldre i nær sagt perfekt forhold.

AT lager lettere og sterkere årer enn sammenlignbare årer (se Werner etc) og alle modeller kan som nevnt justeres i lengde og vinkel. Letter du etter en ny hav- eller turåre anbefaler vi at du tar en titt på Adventure Technology's utvalg!

Wenonah Canoe Logo

 


WENONAH tilbake på lager! 

HowWePaddle quiver3
Lik vår nye Facebook-side og bli informert om nyheter, arrangementer og nye produkter!

 

Åpningstider Påske 2019

Åpningstider 

Onsdag 17.4             kl. 11.00 - 14.00     

Påskeaften:                  kl. 11.00 - 15.00

 

Aktiv Fritid
Sandviksveien 184
N-1337 Sandvika

Telefon: + 47  67 81 51 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på!