En faghandel for padleinteresserte

Vi ønsker alle velkommen til vår butikk ved Sandvika Storsenter i Bærum! 

Her er det enkel adkomst fra Oslo og Drammen og godt med parkeringsplass. 

Butikken fører en rekke modeller fra forskjellige produsenter som bl.a. Point 65, Nelo, Current Designs, Epic, Mad River Canoe, Wenonah Canoe, Hobie Kayaks, Level Six, Bomber Gear, Adventure Technology, Harmony Gear og vi har et showroom/lager på 700m2 der vi har mange modeller vi ikke får plass til å utstille i butikken.

Vi som jobber i butikken elsker å holde på med padling. Vi driver en faghandel. 

En god faghandel vil gi deg tips om teknikk og sittestilling, lasting og trimming - og ikke minst råd for kjøp av riktig kajakk til ditt bruk. Dette fører til ekte padleglede!

Fra forretningen tilbyr vi kajakker, kanoer, padleutstyr og -bekledning, kurs, guidede padleturer i inn- og utland og en hyggelig padleprat.

Blant de ansatte finner du:

  • Per - nestor og ubestridelig bransjens mest erfarne. Per har deltatt på en rekke ekspedisjoner, holdt foredrag om padling i norske og internasjonale fora, og er en av de som har betydd mest i utbredelsen av kajakksporten i Norge.
  • Terje - født med en åre i hendene og jobbet i butikken i 15 år. En fagmann. Terje er en lidenskapelig padler og utdannet innen friluftsliv og markedsføring.
  • Torkel - autorisert kajakkinstruktør fra Svenska Kanotforbundet. Drevet med det meste av padling: K1, havpadling og elvepadling. Torkel har holdt en rekke kurs i alt fra nybegynnekurs og redningsteknikker til eskimorulle. 

Vi ønsker deg velkommen til vår kajakkbutikk i Sandviksveien 184 i Sandvika!

Share

Wenonah Canoe Logo

 


WENONAH tilbake på lager! 

HowWePaddle quiver3
Lik vår nye Facebook-side og bli informert om nyheter, arrangementer og nye produkter!

 

Åpningstider Påske 2019

Åpningstider 

Onsdag 17.4             kl. 11.00 - 14.00     

Påskeaften:                  kl. 11.00 - 15.00

 

Aktiv Fritid
Sandviksveien 184
N-1337 Sandvika

Telefon: + 47  67 81 51 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på!